Doodregeren?

Ik lees vandaag in DS dat N-VA zich ergert aan mijn blogs.

“Ik daag u uit om al de incidenten tussen CD&V en ons eens na te kijken” klinkt het bij N-VA. “Je zult amper aanvallen van ons vinden op CD&V. Als je dat vergelijkt met de giftige blogs van Kamerlid Eric Van Rompuy of de slinkse wijze waarop vice-premier Kris Peeters nota’s lekt, lijken wij wel plechtige communicanten”.

Vandaag start N-VA een grote campagne om zich terug meer te profileren. “ We gaan ons niet kapot regeren.” “ Het is dodelijk dat men schrijft dat we ons door het Belgisch systeem hebben laten inkapselen.”

Wal leer ik uit de verwijten van N-VA.? Vooreerst dat onze blog gelezen wordt. Als Bart De Wever en Charles Michel de moeite doen op onze webblog “Five More years” te reageren is het beste bewijs dat we in ons Dagboek een politiek gevoelige snaar raken.

Ten tweede dat de kritiek van N-VA op mij  geen enkele indruk maakt. Het verwijt dat N-VA nooit CD&V aanvalt klinkt lachwekkend na de jongste incidenten met De Wever over het sociaal overleg en het integratiebeleid, met Demir over de werklozen, met Vuye en Bourgeois over de financieringswet. Lees daarom nog eens rustig mijn recente blog “FAIRNESS”( 12 april). We zullen N-VA blijven ontmaskeren.

Ten derde dat ik meer en meer argumenten krijg voor mijn stelling dat N-VA ons naar het leven staat en wij daar duidelijk moeten durven tegen in gaan.

Blijf deze blog volgen.

Ik druk uit wat velen binnen CD&V denken.

WIJ ZULLEN ONS NIET DOODREGEREN MET N-VA.